Home  »  

Jo sóc un Fashion Revolutionary i la meva moda canvia el planeta

Des de l’Associació Moda Sostenible Barcelona (https://www.modasosteniblebcn.org/la-asociacion/ ) us convidem a participar en el joc que us convertirà en Fashion Revolutionaries.

Un joc pensat per a escoles, i instituts. Es diu “Jo sóc un Fashion Revolutionary i la meva moda canvia el planeta” i està creat per aprendre i prendre consciència sobre la moda sostenible i el fast fashion.

————————————————– —————–
Ets capaç de canviar el món amb la roba?
Posa’t a prova a través d’aquest joc i aconsegueix el teu diploma.

PREGUNTA’T, DESCOBREIX I ACTUA!!

El proper 24 d’abril es commemora el Fashion Revolution Day, com a recordatori del col·lapse de l’edifici Rana Plaza a Dhaka (Bangla Desh). Va passar el 2013 i van morir més de 1.100 treballadores del tèxtil.
Aquest és un dia per a la reflexió i, durant la setmana prèvia, es van fent multitud d’activitats arreu del món perquè no caigui en l’oblit aquesta tragèdia i per incentivar un consum de moda molt més responsable a tots els països.
————————————————– —————–

En què consisteix #FashionRevolutionaries?

Començant el dia 15/04 i acabant el 24/04, els participants llegiran i debatran sobre 5 temes inclosos al document adjunt «Manual Fashion Revolutionay 2024»: Medi Ambient, Consum Responsable, Transparència i Traçabilitat, Residu, i Drets Laborals.

Després emplenaran el Formulari https://forms.gle/kUaBfQVfXuVejgBPA on hi ha 2 preguntes per tema.
I per això rebran un diploma virtual que els acreditarà com a “Fashion Revolutionary”.
————————————————– —————–

*Posa’t en contacte amb nosaltres si vols compartir aquest joc a la teva escola i així podrem enviar-vos els certificats corresponents.

**También en castellano y próximamente en inglés.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *